age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Glenfarclas 15 år

På lager

625,00 kr

WHISKY OF THE YEAR 2013 - WHISKY EXCHANGE LONDON

Produktbeskrivelse

Glenfarclas 15 Years er en fantastisk 100% sherrylagret whisky på spanske Olorosofade. En af de allerbedste allround whiskier i verden, og en charmetrold uden lige.
Den har da også i Jim Murrays Whisky Bible scoret en af de allerhøjeste scorer med 95 point ud af 100 mulige points.

Som altid er balancen helt i top - Glenfarclas er et af de få tilbageværende skotske destillerier, der stadig er i familieeje.
Destilleriet henter vandet, som bruges i destillationen, i en lille kilde, der udspringer fra Benrinnesbjergene.
Netop kombinationen af det meget rene, bløde vand og den helt unikke form på potstill'ene bidrager til Glenfarclas unikke stil og perfekte balance

.Jim Murray skriver i Lademanns Whiskybog om Glenfarclas: " Jeg håber, at deres navn når vidt og bredt - deres malt bør opleves af enhver, der søger flydende skønhed."

I glasset står Whiskyen flot ravfarvet. Næsen er et skønt sammensurium af sherry, eg, malt og et pust med mindelser til rom.
Smagen er som man håber, nemlig denne samme dejlige balance af elle elementer som i duften og med en flot intens dybde.
Eftersmagen afrundes i en lang og glat finish der bølger afsted i dejlige lang tid

Hos Kokkens Vinhus har vi et nært forhold til Glenfarclas, og vi har altid et bredt udvalg af aftapninger til salg, både de almindelige udgaver, samt de mere specielle og limiterede, og vi har ydermere i 2018 fået lov til at producere vores to helt egne aftapninger af Family Cask-serien, ved navn The Rooster og The Sparrow – blot 60 flasker af hver fandtes der fra start og de har været super populære og meget efterspurgte blandt vores kunder.