Glenfarclas Family Cask: Vi løfter kilten for et skotsk eventyr

Glenfarclas Family Cask

Det skotske whisky eventyr hos Glenfarclas

Mandag d. 13. august drog jeg, Michael, sammen med et par andre vikinger over Nordsøen for at ”hærge” det skotske højland, hvor bl.a. Duncan Taylor (den tager vi en anden gang), og Glenfarclas stod for skud. Som du måske ved, har Glenfarclas 36 lagre med whisky. Et af dem er Skotlands mindste med 4 fade, men de øvrige er ganske store for at kunne indeholde de over 70.000 fade Glenfarclas i dag har på lager. 70.000… Så vi besluttede os for at selektere lidt.

 

Glenfarclas Family Cask

Family Cask er Glenfarclas ypperste fade og de 17 fade, der har kvalificeret sig til dette fra år 2000, fik vi lov til at smage 6 af dem. Præcis på samme måde som vi i foråret valgte egne aftapninger af Glenfarclas Family cask ”The Rooster” og ”The Sparrow”.

Købet af flasker fra disse fade er nu i Danmark alle sammen med Glenfarclas Family Cask Private etikette og i trææske, og hvis du skulle få lyst til selv at købe 60 flasker eller flere kan du også dit navn på flasken, via kontakt til Kokkens Vinhus. Vi har pt. reserveret 4 af Family Cask fadene August ud, og de vil være i Danmark til april 2019. Da vi tidligere på året for første gang fik lov til at købe Family Cask fade var interessen enorm stor, så vil man være sikker på at få nogle flasker skal man skynde sig at bestille til undertegnede.

 

For at vi skal købe fadene hjem kræves at vi har forudbestillinger på mindst 50% af flaskerne i fadet.

Family Cask Vintage 2000

Alle nedenstående er Glenfarclas Family Cask vintage 2000 refill Hogshead Sherry undtagen Cask 4072, som har lagret al sin tid på et portvinsfad.

Sherryfadene koster 1200,-incl. moms pr. flaske v min køb af 60 fl.

Portvinsfadet koster 1300 kr. incl. moms pr. flaske v min køb af 60 fl.

Cask 6288: Første fad vi smagte og måske det bedste family cask jeg har smagt under 20 år. Superflot meget sødmefuld whisky, med noter af Chokolade, Kakao og Butterscotch.

Cask 6396: Helt anderledes en første fad, lakrids, tobak, petroleum og måske lidt svovlet?

Cask 6288: Ligeså fantastisk som cask 6288, men mindre sød og mere Orange og tørret frugt, ca. 150 flasker, skynd jer!

Cask 4072: Noget så sjældent som et Portvinsfad fra Glenfarclas som stort set kun bruger exsherryfade. Troede det ville være en Portvinsbombe men var mere underspillet og elegant. Vi gættede på det kunne være hvid Port der havde været på fadet tidligere?

 

Vi har også reserveret 1 kuffert med 20 cls. Whisky af alle årgangene af Family Cask fra 1953 og til den sidste årgang, som kommer ud omkring november. Der bliver lavet 60 stk. til hele verden og den forventede udsalgspris bliver 850.000 DKK. Så er der da noget til manden der har alt 😊

 

1.999,00 Kr.

UNIK AFTAPNING KUN TIL KOKKENS VINHUS OG KUN 60 FLASKER PRODUCERET

1.499,00 Kr.

UNIK AFTAPNING KUN TIL KOKKENS VINHUS OG KUN 60 FLASKER

4.795,00 Kr.

Danmarks største Glenfarclas udvalg byder fra juni 2018 også på den vidunderlige family cask 1985, udvalgt under ledelse af John Grant

359,00 Kr.

"Springs" - Endnu en gang har Glenfarclas ramt den perfekte balance

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *