age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Grahams 2000 Vintage Port

På lager

1.195,00 kr
KÆMPE PORTVIN 

KÆMPE ÅR

KÆMPE PRODUCENT
Produktbeskrivelse
Indtil 1820 handlede Graham’s med tekstilvarer. En kunde kunne dog ikke betale sin forfaldne veksel til firmaets afdeling i Porto, og man måtte derfor nødtvunget acceptere 27 piber (fade) portvin som betaling. Vinen blev dog solgt med så stor succes, at firmaet ligefrem blev opfordret til at gentage handelen. Grahams fik hurtigt opbygget et godt ry indenfor portvin, og i slutningen af det 19. århundrede var man ikke alene en af de største afskibere, men også en af de mest anerkendte.

I 1882 blev den unge skotte, Andrew James Symington, ansat, men efter et par år drog han videre ud i portvinens verden. Men – da Graham’s i 1970 fik finansielle problemer og dermed behov for kapitalindsprøjtning, benyttede Symingtons børnebørn sig af lejligheden til at købe huset. I dag har Symington-familien en meget central position indenfor portvin, da de nu ejer en række af de bedste huse.

Robert Parker havde da også følgende kommentar til Graham’s:

“The most consistent producer of great port in the post worldwar 2 era”.Vintage 2000 er en kæmpe af en Portvin - Vinen har en dyb farve med et let, mørkerødt skær. Duften er springfyldt med mørke bær, grøntsager, tobak og sød lakrids. Man kan dufte til glasset i time-vis.

Smagen er ultra-elegant med en rig sødmefuld frugt, der afbalanceres af den fine syre. En vin der har et ekstra gear - en smags-oplevelse ud over normen.