age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Greenall Gin 37,5 %

Ikke på lager

169,00 kr
Produktbeskrivelse
Fremragende Gin til prisen - meget venlig og åben i stilen. En frisk og elegant næse, let sødme i munden og en flot finish med enebær og citrustoner. Står rigtig godt sammen med fx. Fever-Tree Medi eller 1724 hvis man vil ha en lidt sødere stil af G&T.

Historiens vingesus fornægter sig ej hos Englands ældste destilleri Greenall’s, der ligger i byen Warrington i det nordøstlige England. Greenall familien er et af Englands merkantile familiedynastier. I dag er Greenall’s Storbritanniens største producent af kvalitetsgin, men vejen hertil har ikke været uden drama. I 2005 udbrændte størstedelen af bygningerne på ejendommen. Heldigvis havde man tidsnok fået slukket ilden til at redde produktionsområdet.
Med en helhjertet indsats fra alle medarbejdere, lykkedes det at få de gamle ”stills” reddet og genopbygget produktionen på blot en uge. Joanne Moore er verdens eneste kvindelige destillatør indenfor fremstilling af kvalitetsgin. Joanne arbejder efter årelange traditioner, men nyder udfordringen med at udvikle nye typer af ginbaserede produkter.