age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Gunroom Gin Navy Strenght 57%

På lager

399,00 kr

BEMÆRK 500 ML.

Produktbeskrivelse

Gunroom Navy Gin

er lavet på 12 håndplukkede ingredienser og har samme flotte aromatiske stil som lillebroren, Gunroom Gin, som blot indeholder 43%. Målet er at lave en gin der afspejler 1800'erne ginstil, med stor aromarigdom og en tør og sprød stil.

Gunroom Gin er lavet på 12 håndplukkede ingredienser med det formål at reproducere den stil af Gin, der var populær i 1800'erne, og til det er følgende krydderier anvendt:

Enebær, koriander, kvan, iris rod, citronskal, appelsinskal, lakrids, sar, cassiabark, mandler, muskatnød og kanel

Udtrykket ”Gunroom” var oprindeligt det rum, hvor officerer af lavere rang plejede at samles om bord på flådens skibe. Det var her, de sov, spiste og fik en tiltrængt drink.

Gunroom producerer ”original navy spirits”, og her tænkes på den britiske flåde, hvor sømændene i tidligere tider foretrak rommen, men i løbet af det 16. århundrede begyndte at foretrække ginnen.

Gunroom producerer en serie af spiritusser i stil med den, sømændene har drukket gennem tiden, og målet er derfor autenticitet, både hvad råvarer og fremstillings-metoder angår. Fælles for hele serien, er kvalitet og produkterne synger flot hver i sær