age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Hackelton Rooster 1st Edition., Barbados Rhum Limited Edition

På lager

795,00 kr

Denne rom er udvalgt og blandet eksklusivt af Michael Kok fra Kokkens Vinhus.Dette er Michaels seneste af hans 3 rom eventyr. Det sidste udkom i juni men blev udsolgt på bare 4 måneder. En rom blandet helt uden tilsætning at sødemidler, men udelukkende på blending af udvalgte fade.å

Produktbeskrivelse

Efter at have være med til at blende Caraibe serien med Amalie, Charlotte og Peter i samarbejde med Søren Beyer fra H.J. Hansen, har Michael Kok denne gang valgt at gå helt egne veje. 
Hackelton Rooster er en Bardados rom der sammesat  efter nøje udvælgelse mellem ca. 10.000 fade og eksklusivt for Kokkens Vinhus af Michael Kok fra Kokkens Vinhus, og navngivet efter vores besøg på Hackelton´s Cliff på Barbados i foråret 2012.
Rommen er sammensat efter at opnå en kombination af hvad Lennete og Michael de seneste år har oplevet og smagt på deres rejser til Caribien, dette kombineret med danskernes hang til den søde rom, har gjort at vi er endt om med denne dejlige romblend. 

Hackelton Rooster 1 edt.  romblendet er tappet i kun 182 nummererede flasker og frigivet 11 juni, 2012  men kun 4 måneder efter var de væk . Hackelton Rooster er en af de meget få rom der ikke er kunstigt sødet med karamel, sukker, honning eller lign. Her er der kun den naturlige sødme fra lagring på diverse fade, og så de reélle rene rom-toner i eftersmagen.

Helt præcist vil du her  opleve klassik romsødme som kendes for de store klassikere i den første del af smagen, men da vi herefter afviger med ikke at tilsætte sødemidler  er  det rommen der overtager  med et væld af spændende nuancer og ikke bare en karamelagtig fed sødme. Dette er rom med personlighed og karakter.  

Hackelton Rooster fremstår i næsen mørk, varm og sødmefuld med noter af bl.a. marcipan, orange, cacao, og fudge
samt med en blid alkohol og let sød sukkerrørs duft.

Vi håber den vil smage dig lige så godt som den smager os!