age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Hatt et Söner Brut Quattuor 2015

Ikke på lager

449,00 kr
Blanc de Blancs i reneste form
Produktbeskrivelse
Hatt et Söner Grande Cuvée Blanc de Blancs Brut 2015 er udelukkende lavet på Chardonnay fra Grand Cru markerne Les-Mesnil-sur-Oger og Oger samt druer fra Premier Cru Bergeres-les-Vertus. I den saftige og let varme årgang 2015 har frugten mere fylde og brede end forrige årgang men charmen og elegancen er intakt.

Til alle Hatt et Söner-champagner bruges kun det første pres af druerne, og ingen malolaktisk gæring er blevet udført, hvilket resulterer i god syre og fremragende lagrings potentiale.

Denne Champagne får minimum 5 års lagring før frigivelse.

Brut Quattuor 2014 har en elegant finish, med undertoner af pære, fersken og abrikos, citrus og grønne sprøde æbler. Næsen er delikat og diskret, med undertoner af hvide blomster, citrus og friske sommer-æbler. Boblerne er fine og rene og det samlede udtryk er ultra-præcist og meget charmerende.
Denne Champagne indeholder kun 6 gram Dossage og er derfor helt sprød og ren i sit udtryk.

Mangler du den perfekte Champagne at fejre store begivenheder med, så led ej videre, Hatt et Söner Brut Quattuor 2014 er ultra-charmerende bobler fra øverste hylde, og endda delvist på danske plader da huset er delvist ejet