age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Hatt et Söner Le Grand-Pére Dignitas Brut 2009

På lager

1.199,00 kr

PRESTIGE BLANC DE BLANC 2009

Produktbeskrivelse

Nyeste årgang af Le Grand-Pére, 2009 - mens vi venter på monster-årgangen 2008, har vi fået denne smukke årgang 2009 hjem. Super charmerende Chardonnay-champagne fra øverste hylde - elegance, dybde og perfekt harmoni er synonym med Le Grand-Pére 2009

HATT et SÖNER blev etableret i 2011 i et samarbejde mellem den franske familie Vallois og den svenske familie Ruscon, men husets historie går tilbage
til 1865, da familien Vallois plantede sine første vinstokke i Côte de Blancs – hjertet af Champagne-distriktet. Idag er Hatt et Söner ydermere delvis dansk ejet også. I 1982 krydsede to driftige familiers veje hinanden, da Joseph Ruscon deltog i en blindsmagning af champagner i byen Annecy i de franske alper og blev særligt begejstret for Vallois-familiens champagner. Han bestilte et stort antal flasker, og et langt og nært venskab mellem de to familier var født.

Ruscon-familien har sin egen stolte historie med handel med vin og luksusvarer. Blandt andet har Ruscon-familien med base i Schweiz i flere generationer leveret hatte til de store modehuse i Paris, deraf navnet på det nye champagnehus.

Hatt et Söner Le Grand-Pére Dignitas Brut 2009 er udelukkende lavet på Chardonnay. Og kun det første pres har været anvendt, og ingen malolaktisk gæring er blevet udført, hvilket resulterer i minimal sulfit indhold. Får minimum 10 års lagering før frigivelse på verdens marked.

Denne champagne er velegnet til langtidsopbevaring. Le Grand-Père besidder en finesse og elegance som kun en Prestige champagne kan.
Men har også en magt og tyngde af en virkelig stor vin. Den har en subtil og harmonisk næse, med undertoner af citrusfrugter, honning og hvide blomster.
En livlig og frisk start til ganen er efterfulgt af opdagelsen af ​​en rundhed og fleksibilitet, der resulterer i en regal finesse og en dvælende finish.
Prestige 2009 Le Grand-Père kan nydes med næsten enhver form for måltid, men er et særligt lækkert supplement til retter som for eksempel kalvekød, stegt lam, hummer, foie gras og grillet fisk.