age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Havana Club 15 år.

På lager

1.749,00 kr
Havana Club 15 år. Meget sjælden i DK KULT ROM!
Produktbeskrivelse
Havana Club Añejo 15 Años er cubansk roms grand old man. Denne Grand Reserva er fremstillet ved gentagne gange at blende udvalgte rom og aguardiente, og fadlagre dette på gamle egetræsfade der kun langsomt vil påvirke rommen og lade den udvikle sig.

Denne unikke fadlagringsproces tilføjer dens unikke smag og aroma til rommen, samtidig med at fadene gør rommen fløjelsblød. Der produceres kun et begrænset antal Havana Club Añejo 15 Años, og der leveres derfor kun 50 flasker til Danmark om året.

Da Havana Club, som en af de eneste romproducenter, fadlagrer efter europæiske regler, angives yngste dråbe på flasken. Som forbruger kan du derfor altid være sikker på at rommen som minimum har lagret i 15 år.

Havana Club Añejo 15 Años har, som et resultat af den lange naturlige fadlagring, en intens, nærmest glødende gylden ravfarve, og en forfriskende frugtig aroma. Rommens utrolige kompleksitet vil give et væld af smagsindtryk. Først vil rommen smage af honning, og herefter slå over i tørret blomme. Derefter vil smagen af banan, pære og tørret fignen træde frem, ovenpå en karakteristisk base af delikat vanilje fra fadlagringen, som til sidst munder ud i en lang, elegant finish.

Havana Club Añejo 15 Años bør nydes ren.