Vingården strækker sig over 3 kommuner i Drôme "afdeling": Tain-l'Hermitage, Crozes-Hermitage og Larnage.
Denne cuvée er en blanding af tre forskellige terroirs: L'Ermite, le Sabot og La Tourette.
Gennemsnitlig produktion: 5.000 flasker (75cl.) Pr. År.
Druesorter: 90% Marsanne, og ca. 10% Roussanne.
Vinfremstilling Høsten udføres manuelt i to faser. Saften er trykket "à la champenois", ved adskille den frie vin og pressevinen. Efter en kort lagring lægges mosten på nye eller fade der har været bruget tidligere til i en eller to årgange, og det er her den alkoholiske fermentering skal finde sted.For at bevarer vinens friskhed udføres malolaktisk fermentering undertiden kun delvis.
Vinene gæres i tønde i 9 til 12 måneder, på deres læsser, med blæserne regelmæssigt ophidsede. To måneder før aftapning blandes vinen, hvorefter den stables og racked i en tank, så de forskellige elementer har tid til at blive afbalanceret og harmonisk inden de går i flaske.
Jordbund:
- jordbunden er en kombination af granit med forskellige deltaaflejringer og Pliocene marl. Denne mangfoldighed forklarer de mange forskellige navne givet til vinmarker i appellationen: Bessards, Greffieux, Méal, Roucoule, Beaumes, osv.).
Klima:
- beskyttet mod nordvindene, er skråningerne godt udsat for solen mod syd.