age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Highland Park "LOKI" 15 Års, 48,7% Orkney Single Malt

På lager

2.999,00 kr
LOKI 15 YEARS OLD
Produktbeskrivelse


Highland Park Loki -den anden whisky i den roste Valhalla Collection


Loki, en af ​​de mest forræderiske og drillesyg karakterer i den nordiske mytologi har tændt sin vedtaget og alvor bror Thor for at tage al æren i sidste års whisky lancering stakes ved at prøve på egen hånd på at skabe sin helt egen Highland Park aftapning. Highland Park Loke, en 15 år gammel limited edition single malt aftappet 48,7% vol. Whiskyen præsenteres i samme utrolig flotte træramme som Thor, som et ekko fra den frygtingydende konturerne af et traditionelt vikingeskib.

Loki er den anden i The Valhalla-series bestående af fire unikke whiskyer fra Highland Park, med inspiration fra de legendariske nordiske guder fra den gamle nordiske mytologi.

Der er klassiske spor af sødme og krydderi, men whiskyen er blevet modnet i både traditionelle spanske sherryfade og også nogle stærkt brændte fade, der giver  tilrøget punch, men samtidig bevares en flot lys farve. Eftersmagen er utrolig spændende og kompleks. Det er en whisky i konstant forandring, og en dram der med sikkerhed ville have vagt gudernes glæde.

Antal flasker: 21.000 til hele verden - kun 600 til DK