age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

House Baratheon – Royal Lochnagar 12 Year Old

Ikke på lager

499,00 kr
Produktbeskrivelse
Baseret i Royal Deeside's Abergeldie Estate på det skotske højland har Royal Lochnagar destilleri produceret udsøgt skotsk whisky i højlandet i over 150 år. I øjeblikket opererer de under Diageo-paraplyen deres spiritus i øjeblikket under deres navnebrandsmærke såvel som brugt i Diageos andre skotske blandinger, især deres Johnnie Walker sorte og blå etiket.

Til fejring af Game of Thrones sidste sæson, udgav Royal Lochnagar deres egen mindesmåls Scotch inspireret af House Baratheon. Destilleret fra 100% maltet skotsk byg, er Royal Lochnagar 12 år gamle - House Baratheon alderen i 12 år i egetræsholdere, inden de flasker på 40% bevis i flasker, der byder på den berømte rampant stag sigil af House Baratheon.

Hver sip af den gyldne whisky frembringer en glædelig næse af lys eg og lakrids, der giver plads til en usædvanlig afbalanceret gane af frugter og krydderier fremhævet af noter af cremet vanilje, kaffe og en svag hint af muskatnød alt sammen indpakket med en kongelig finish med en blød muskatnød

Den glatte og salte, Royal Lochnagar 12-årige - House Baratheon er det perfekte akkompagnement til Game of Thrones 'sidste sæson. Så hvad venter du på? Tag en flaske i dag og reserver det i april, hvor du kan blande det med dine yndlingscocktails eller tage Robert Baratheon-vejen og nyde det med dine nærmeste venner.

Forsalg hjemme ultimo marts 2019 Forsalgs ordre er bindende og krediteres ikke!