age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

House Stark – Dalwhinnie Winter’s Frost

Ikke på lager

599,00 kr
Produktbeskrivelse
Dalwhinnie destilleri blev etableret i 1898 i Highland landsbyen Dalwhinnie udvalgt til sine rigelige torvmøller og nem adgang til klart kildevand, der tillod produktion af udsøgt skotsk whisky i over et århundrede. For øjeblikket under ejerskab af britiske spiritus-konglomerat Diageo, blev destilleriet valgt til at lave en eksklusiv aftapning for at fejre den kommende udgivelse af den sidste sæson af HBOs hit fantasy-serie, Game of Thrones.

Med inspiration til et af de vigtigste huse i serien udlod destilleriet Dalwhinnie Vinterens Frost - House Stark som en skotsk, der legemliggør Starks stærke, men gæstfrie karakter. Skræddersyet fra 100% maltet skotsk byg, destilleret Scotch i kobberstille, før de bliver alderen i egetræ. Resultatet er en ekspressiv no-age-statement whisky, der påberåber et levende billede af Norden og pakkes i en flaske med House Starks Direwolfsigil.

Hver sip af denne gyldne skotsk begynder med en behagelig næse af blomster, æbler, pærer og honning, der baner vejen for en opvarmning gane af honningfrugt, lette blomster noter og en subtil krydder krydderi, der er bundet sammen med en blød og krydret færdig med hints af honning.

En fremragende måde at modbevise kulden og den perfekte følgesvend som du nyder de sidste par episoder af tvs største fantasy-serie, gør Dalwhinnie Winters Frost-House Stark et godt stykke arbejde med at repræsentere sit navnehus. Så hvad venter du på? Tag en flaske i dag, før de hvide vandrere får alle de sidste!

Forsalg hjemme ultimo marts 2019 Forsalgs ordre er bindende og krediteres ikke!