age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Jean Fillioux Reserve Familiale Tres Vieille Grande Champagne Cognac

På lager

2.095,00 kr
DEN FINESTE OG MEST ELEGANTE GRANDE CHAMPAGNE COGNAC

 

 
Produktbeskrivelse
Det her er noget af det bedste Cognac på markedet - Der er ikke nogen fancy glas-karaffel med dyrebare krystaller og lignende. her får du blot stor stor Cognac med mange år på bagen og en helt eminent dybde, smagsprofil og elegance. Noter af tørret og moden frugt, rancio, læder, cigaræske, chokolade, lakrids og karamel springer alt sammen op af glasset.  I munden er teksturen silkeblød, rund og ultraelegant. Eftersmagen går over i honning, og de mere krydrede noter trænger igennem samt små hints af frugt og fad. Dette er simpelthen Exceptionelt godt


Jean Fillioux Cognac er et familieejet hus, etableret i 1880. Huset og dets 25 ha vinmarker ligger i det bedste af det bedste område for cognac, nemlig Grande Champagne. La Pouyade, som er navnet på Jean Filliouxs residens, ligger midt i den "Gyldne Trekant" mellem Verriéres, Angeac-Champagne og Juillac-Le Coq ligger. 
I dag er det Pascal Fillioux, der er femte generations efterkommer af grundlæggeren, Honoré Fillioux, der står for produktionen. Pascal er en gudsbenådet masterblender, der har ansvar for hele produktionen fra høst af druerne til aftapning af den endelig cognac – lige fra husets unge Le Coq til den meget gamle Reserve Familiale Cognac. 
Stilen er snorlige hele vejen igennem: Floral, frugtet, kompleks, elegant og kraftig. Når man smager en Jean Fillioux Cognac, er man ikke i tvivl om, at den er noget helt særligt, og, når man efterfølgende smager en aftapning, vil der helt klart være en genkendelsens glæde. 

Denne udgave er den helt gamle variant, som kommer i en flot velur-overtrukket blå gaveæske