age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Jean Fillioux Cognac XO "Kokkens Vinhus"

På lager

649,00 kr
Jean Fillioux XO "Kokkens Vinhus" 2017 Edition -

En eksplosion af aroma og smag "kogt" ned i et enkelt glas
Produktbeskrivelse
I snart et par år har vi i Kokkens vinhus søgt efter en ny partner, til at erstatte Fussigny, så vi kunne gentage succes´en og blende vores egen cognac. Efter megen søgen er det endelig lykkes finde os at finde en partner i Jean Fillioux, hvor Kokken selv kunne få lov at bestemme hvilken retning og smag vi skulle gå efter.

Mange kan sætte en label på , FÅ FOR LOV AT LAVE BLENDED !


Kokkens Vinhus har længe kunne tilbyde vores kunder Jean Fillioux´s egne cognac ér, en førsteklasses Grande Champagne Cognac udelukkende ”Premier Cru de Cognac”. Grande Champagne området er beliggende i hjertet af Cognac-regionen, og producerer de fineste cognacer overhoved.


Det er fra de så kalkholdige jorde, at man udtrække de fineste og reneste Eaux-de-Vie (druesprit). Og druen Ugni Blanc er den perfekte sort til at producere de bedste vine til destillation: højt syreindhold, lav alkohol (mellem 9% og 10,5%), og fattig i tanniner. Høsten finder sted i slutningen af ​​september, begyndelsen af ​​oktober, og resultatet er en fin og delikat vin, som herfra bliver destilleret i den traditionelle Charentais pot-still, via dobbelt destillation.


Og toppen af ​​dette Grande Champagne område er "Den gyldne trekant" - Verrières, Angeac-Champagne og Juillac-le-Coq - hvor Fillioux´s smukke 63 hektar Domaine de La Pouyade har ligget i mere end fem generationer.


Nu har vi sammen lavet Kokkens Vinhus´ helt egen, hvor selectionen er lavet ud fra gamle glasballoner samt klassiske  egefade særligt udvalgte af Michael Kok fra Kokkens Vinhus.


Kokkens Vinhus og Jean Fillioux, har givet fødsel til ”Cognac XO Kokkens Vinhus”, en overdådig, fuld-aromatiseret og ædle Grande Champagne. Denne meget gamle Cognac udviser en rav nuance i glasset og udtrykker storslåede aromaer af vanilje, appelsinmarmelade, pærer og kvæder. Ydermere findes der hints af læder og praline bland mange andre spændende noter - i glasset udvikler den sig konstant og vi kan roligt sige, at vi er pavestolte over produktet J


En meget smuk Grande Champagne Cognac af den reneste tradition som KUN KAN KØBES HOS KOKKENS VINHUS


Bemærk at der kun er produceret sølle 102 flasker af denne guddommelige Cognac