age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Kilchoman Loch Gorm 2019 Edition

På lager

699,00 kr
2019 EDITION
Produktbeskrivelse
Kokkens Vinhus har været med HELT fra start med Kilchoman og det er en fornøjelse at se destilleriets ry vokse og vokse.

Denne Loch Gorm 2019 har en fed og fyldig aroma, som man kan forvente det fra en kvalitetswhisky, der udelukkende har ligget på sherryfade. Du får tørrede figner, appelsinskal og havsalt med touch af bacon, krydret egetræ, kanel og sødmefuld citron. Når du når til også at smage på whiskyen, vil du opleve endnu flere lag; blommekompot, kirsebær og mørk chokolade med lag af salt, karamel, lynghonning og tørverøg. Alt sammen bliver det rundet af med en lang eftersmag med bagte æbler, pærer, krydderier, mørk chokolade og røget barbecue - et drøm af en dram

Loch Gorm er den eneste whisky i Kilchomans range, der udelukkende er lagret på sherryfade. Her er brugt 20 fade fra 2006, 2007, 2008, 2009 og 2011.

Kilchoman er Skotlands eneste farmdestilleri og ligger på Rockside Farm på det nordvestlige Islay. Her dyrker destilleriet sit eget korn ved Machir Bay, og er samtidig det eneste destilleri på øen, der både gror og malter korn udelukkende fra Islay til destilleriets whiskyer. Kilchoman blev grundlagt i 2005 og solgte i 2009 sin første whisky.

Til destilleriets to mest populære whiskyer, Machir Bay og Sanaig, bruger man en kombination af bourbon- og sherryfade. Hvor de fleste af fadene til Machir Bay er bourbonfade, er de fleste af fadene til Sanaig sherryfade. Begge whiskyer er 46% og er hverken tilsat karamel eller er kølefiltrerede.

Selvom Kilchomans første whisky først blev lanceret for under 10 år siden, har destilleriet allerede vundet flere udmærkelser end langt ældre og meget større kolleger.