age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

The Kincardine By Adelphi 7 Years old, 52,9 %

På lager

1.395,00 kr

Den eftertragtede og helt fantastiske Batch 1 Fusion The Kincardine By Adelphi 

Produktbeskrivelse
 

En helt ny Fusion fra uafhængige tapper Adelphi. Kincardine bringer sammen det bedste fra fra skotske destillerier Glen Elgin og Macallan samt Indiens Amrut.

Kincardine følger Glover-serien med at samle whisky fra hele verden. Den er opkaldt efter den 9. Earl af Elgin og 13. Earl of Kincardine Victor Bruce, en historisk skulptur af Skotland.

En liberal politiker, der tilbragte sit liv i den offentlige tjeneste, fungerede Bruce som guvernør i Indien fra 1894 til 1899 (han var kendt som 'The Walking Viceroy'). I den periode overvågede han forbedringer af Indiens jernbanesystem, arbejdet for at bekæmpe tørke og hungersnød, hjalp med at stabilisere valutaen og styrede frygt over landets grænse med Afghanistan.

Han var også den store bedstefar af Adelphi's Alex Bruce, administrerende direktør og drivkraft bag Adelphi's kreationer. 

Den yngste i dette udtryk er den 7-årige Amrut (som er ret gammel for en indisk whisky, da deres whisky har 10 procent Angels share fordampningstab hvert år).

Af fusion Alex Bruce sagde: "Med The Kincardine har vi blandet to enkelt fade af malt whisky fra Amrut Distillery i Bangalore med skotsk whisky fra Glen Elgin og Macallan destillerier.

 

"De modne Speyside malts frugtbarhed virker smukt med den indiske whisky, der skaber en meget kompleks, international smag. Den har sin egen unikke profil, der viser både de enkelte elementer, som forskellige modningsklima kan tilbyde og samtidig fanger en ny overordnet stil. Jeg var virkelig begejstret for både udfordringen og resultatet. "