age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Kymera Rosso Italia

Ikke på lager

79,00 kr
VINO ROSSO D'ITALIA
Produktbeskrivelse
Så er der en spændende nyhed hjemme fra vores gode venner i Toscana - Bartali. Vinen er lavet på Montepulciano 50 % og Primitivo 50% og vinificeret i Toscana.

Kymera Vino D'Italia Rosso har en flot frugtrig næse med stor intensitet. De mørke bær slænger sig med de lette toner af krydderi. I munden er den frugtrund og fyldig med toner af brombær, solbær, lakrids, anis, krydderier og små sarte skovbær. Finishen er lang og intens med et lille bid til slut der strammer oplevelsen fint op. Det er en vin der gør sig god til et væld af retter som pasta'er , antipasto, rødt og lyserødt kød og pølse og oste-bord.

Som altid med vinene fra Bartali, så er elegancen i fokus og vinene har altid en flot balance, og denne Kymera er ingen undtagelse

I 1927 grundede Alberto Bartali og hans kone Leda Pucci ejendommen i hjertet af Chianti-zonen, på den berømte bakken, hvor byen Monteriggioni troner højt.  Under ledelse af deres søn Rivo tog ejendommen en vigtig rolle på vinmarkedet, via knowhow og engagement i en højkvalitetsproduktion af ægte Italienske vine. Passionen og kærligheden til det toscanske land blev videregivet fra Rivo til sine børn Alberto, Wanda og Maria og Wanda's mand Marco, hvis fælles indsats konsoliderede og udviklede ejendommen yderligere.

I dag fortsætter familietraditionen og vinproduktionen igennem børnnene Filippo, Linda og Andrea, og fokuspunktet er vine med karakter, typicitet og Italiensk nerve.