age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

L.A. CETTO Zinfandel 2018

På lager

89,00 kr

SØDMEFULD OG INTENS ZINFANDEL FRA MEXICO

Produktbeskrivelse

Så er det frem med sombrero'en og den mexicanske følelse

Mexico er et nyt vinland for de fleste danskere, men de er bestemt ikke nybegyndere, rent faktisk ligger verdens ældste vingård i Mexico dateret til 1593, og ældre end nogen eksisterende vingård i Europa. De bedste Mexicanske distrikter ligger i Baja Californien, dette gælder også vinhuset L. A. Cetto. Vingården er etableret  i 1926 af en italiensk immigrant Angelo Cetto. I dag er det 3. generation der driver dette prestigefyldte vinhus, og har i dag status som Mexicos absolut fornemste.

Denne Zinfandel er vidunderlig mørk og violet i glasset. Storduftende af sødmefulde frugter, ristede krydderier og lette lædertoner. Smagen er ligeledes lang og fyldig, med tydelige tanker mod mexicansk sol og varme. Der er både mørke blommer, svesker, rosiner og chokolade som alt sammen slutter i en meget blød og rund eftersmag.

Denne Zinfandel er perfekt som grillvin, vildt eller pastaretter med en sødmefuld sauce. Den klarer også gerne de krydrede gryderetter samt kraftige oste.

Hos Kokkens Vinhus har vi ført de flotte vine fra Cetto i en årrække nu og de er altid meget populære hos vores kunder da kvaliteten er rigtig god og vinene ægte i udtrykket.