age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

La Maison Du Rhum. Trinidad & Tobago 2008, 44%

Ikke på lager

Specialpris 499,00 kr
Pris: 619,00 kr

La Maison du Rhum Trinidad & Tobago er kolonne-destilleret, tropisk lagret i 10 år på ex-bourbonfade og derefter tappet på flaske hos Dugas i Frankrig.

Produktbeskrivelse

La Maison du Rhum Trinidad & Tobago er en 10 års rom fra Trinidad & Tobago, og da rommen er destilleret i 2008 betyder det velsagtens, at det må være Angostura, der som det eneste tilbageværende destilleri i Trinidad på daværende tidspunkt må stå bag. La Maison du Rhum Trinidad & Tobago er kolonne-destilleret, tropisk lagret i 10 år på ex-bourbonfade og derefter tappet på flaske hos Dugas i Frankrig.

La Maison du Rhum er en rom-serie fra franske Dugas, der håndplukker fade "with an authentic background, distinctive aromatic profiles and a true sense of origin". Lagringen og blendingen er foregået tropisk, imens aftapningen til flaske er sket i Frankrig. La Maison du Rhum har udgivet et diversificeret udvalg af produkter baseret på de forskellige stilarter: melasse, sukkerrørshonning og den friske "Agricole" sukkerrørsrom, og ligeledes dækker man den franske stil, den engelske stil og den spanske stil.