age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Laphroaig PX Cask 48% 1 Liter

Ikke på lager

795,00 kr
PX CASK
Produktbeskrivelse
ISLAY SINGLE MALT

Laphroaig destilleriet blev etableret i 1815 og har dermed rundet de første 200 års historie i bedste form. I alle årene har man satset på traditionerne, traditionelt håndvæk og på at tiden i gode fade hjælper med at gøre whisky'en til noget særligt.

Laphroaig er typisk Islay i stilen med masser af røg og tørvesmag og er ikke for de sarte, men for kenderen er der belønning at hente i de sarte nuancer som ligger under røgen og tørven og det rustikke udtryk. Destilleriets whisky'er har opnået at hav af forskellige priser og er iblandt de førende single malts. Respekt for traditionerne og historien det er Laphroaig.

Laphroaig PX Cask blev oprindeligt frigivet til rejsemarkedet og lufthavnene men dernæst frigivet til specialhandel i hele verden. Whiskyen er først lagret i amerikansk egetræ og derefter i kvartfade før en endelig finish i brugte Pedro Ximenez sherryfade. Denne finish giver whiskyen en sødmefuld note med dybe toner af nødder, marcipan og tærte som alt sammen danser flot sammen med de røgede toner. Resultatet er en rig, sødmefuld og fyldig udgave af den klassiske stil i Laphroaig og det er lækre sager