age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Le Brun de Neuville Cuvee Lady de N Vielle en Fût de Chêne

På lager

599,00 kr

93 Point fra Wine Enthusiast

Produktbeskrivelse

I 150 år har familien Le Brun boet ved landsbyen Bethon, tæt på byen Sézanne i Marne.
I mindet om Madame Le Brun, der ejede slottet i i byen i 1845. Blevet huset Le Brun de Neuville navngivet takket være den ædle arv fra Château de Bethon, Madame de Reviers, en af grundlæggerne af Parlamentet.

Siden grundlæggelsen har Le Brun de Neuville bygget sig op omkring historien om mænd og kvinder, vinproducenternes familier med et fælles ønske om at udstyre sig med effektive værktøjer, så deres viden kombineret med deres rige produkt af deres terroir gør det muligt for dem at producere Champagner af højeste kvalitet.

 

Fra udvalgte marker, er den efterfølgende lagret på egetræ og modnet i 8 år i flasken. Fût de Chêne viser en stil og et udtryk som fortæller historien omkring Le Brun de Neuville´s knowhow.

Champagnen viser i glasset en lyse gylden farve med grønne hints. I næsen afslører duften konserveret lime, peber, gule blomster,  muskatnød, småstenskridt. Og udvikler sig til nybagt brød, vanille, grønne æbler og fennikel.

I munden er den blød og forfriskende med en cremet og fyldig mouse. Vinen udvikler sig med en tæthed og hvid frugt, som kommer med aromatiske urter, kalkholdig mineraler og en rig og fyldig eftersmag fra fadet.

Lavet på 99% Chardonnay & 1% Pinot Noir - Hvoraf 45% er reserve vin.

Vinen er henholdsvis lagret på fade (45%) og stål tank (55%).

Den er flasket i 2009 og ligger minimum 8 år på gæren før frigivelse.

Dosage 8 g/l (Brut)