age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Le Brun de Neuvuille Brut Grand Selection MG "2001"

På lager

899,00 kr
Magnum Champagne flasket i 2001 og lagret hos producenten siden da -frigivet i 2020 kun til Kokkens Vinhus
Produktbeskrivelse
I 150 år har familien Le Brun boet ved landsbyen Bethon, tæt på byen Sézanne i Marne.
I mindet om Madame Le Brun, der ejede slottet i i byen i 1845. Blevet huset Le Brun de Neuville navngivet takket være den ædle arv fra Château de Bethon, Madame de Reviers, en af grundlæggerne af Parlamentet.

Siden grundlæggelsen har Le Brun de Neuville bygget sig op omkring historien om mænd og kvinder, vinproducenternes familier med et fælles ønske om at udstyre sig med effektive værktøjer, så deres viden kombineret med deres rige produkt af deres terroir gør det muligt for dem at producere Champagner af højeste kvalitet.

Denne udgave er lavet på 60% Chardonnay & 40% Pinot Noir – Hvoraf 60% er reserve vin. Vinen er henholdsvis gæret og lagret på stål tank. Efterfølgende har flasket gennemgået andengæring på almindelige flasker for dernæst efter klargøring i 2001, at have ligget på Magnummer gemt dybt nede i producentens kældre.

Det er altså en unik mulighed for at smage en stor Non Vintage Champagne, som har fået yderligere modning i de dybe kolde kældre hos Le Brun de Neuville. Mange mennesker tror at Non Vintage Champagne skal drikkes så tæt på frigivelse som muligt, og for mange produkter er dette heller ikke helt forkert, men med kvalitets-producenter kan man få store smags-oplevelser ved at lagre Non Vintage yderligere og dette her er et perfekt eksempel.

I næsen vælter det op med gylden frugt, let toastede noter og lidt svamp, kokus og ananas dominerer. I munden er der flot mouse med små fine bobler med massere af liv stadigvæk - frugten hænger flot ved og finishen er helt eminent med både mere friske citrus-toner mixet sammen med de dybe let modne og oxiderede toner.

DET HER ER STOR CHAMPAGNE!

Dosage 8 g/l (Brut)