age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Le Gin "Carmina" 42%, Christian Drouin

På lager

299,00 kr
NYHED 2019
Produktbeskrivelse
Super spændende Gin-nyhed fra Kongen af Æbler, Christian Drouin - Carmina er smagstilsat med røde bær, og har en flot frugtrig profil med bunker af hindbær, jordbær og skovbær slyngende sig sammen med noter af æbler og naturligvis enebær.

Prøv den med en frisk sprød tonic og med nogle frosne skovbær i som garnish og lykken er gjort

Calvadoshuset Christian Drouin blev grundlagt umiddelbart efter 2.
verdenskrig af Christian Drouin, der havde sat sig for mål at ville fremstille verdens absolut bedste calvados. Dette fik ham i første ombæring til at opsøge områdets mindre vinbønder for at opkøbe deres lagre af calvados, hvilket lagde grundstenen til husets exceptionelle samling af årgangscalvados'er.
I 1960 besluttede Christian Drouin sig så til at tage skridtet fuldt ud og producere sin egen calvados. Der skulle dog gå 19 år, før han følte, at samlingen af gamle eau de vie'er kombineret med hans egen produktion var tilstrækkeligt stor til, at han kunne aftappe de først calvados'er under husets eget navn.
Siden har Christian Drouin haft en forrygende succes, og man kan i dag bryste sig af at have modtaget flere priser og præmier for produktsortimentet, end samtlige andre calvados-producenter til sammen!
I dag er det sønnen, Christian Drouin d. 2, som har taget over. Udover de så berømte vintagecalvados'er, der strækker sig tilbage til 1939, fremstiller huset også en række fantastiske blends, Pommeau'er, cidere og nogle af de mest spændende Gin's der findes på markedet