age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Le Grand Balthazar 2017 GSM2, Pierrick Harang Wine

På lager

249,00 kr

STJERNEVINEN FRA VORES GODE VEN PIERRICK HARANG

ÅRETS GRILVIN

Produktbeskrivelse

DEN NYE TOPVIN FRA VORES FANTASTISKE FRANSKE PRODUCENT PIERRICK HARANG

Le Grand Balthazar 2017 er lavet på et mix af Grenache, Syrah, Merlot og Mourvedre. Det er mere end blot et blendt - det er en sammensmeltning af 4 vinsorter som via en minutiøs produktion ved håndplukning kun af de aller bedste og mest modne druer, samt knusning via fødderne og gærring i et 500 liters fad. Punching down, den process hvor producenten presser skaller og kerner osv. ned i den rene most er sket via Pierricks egne fødder og derved helt manuelt for bedre kontrol over processen. Den Malolaktisk gæring er foregået i fransk eg på 300 Liter hvorefter vinen har lagret i 14 måneder.

Det er en voldsom og intens vin - den har en utrolig flot dyb rød-lilla farve og en intens og kompleks næse med noter af violer, blåbær, brombær, røg, flint, lakrids, sorte kirsebær, blommer og krydderier. I Munden er vinen kraftfuld men i perfekt balance - noterne fra næsen går flot igen og specielt de helt fuldmodne brombær træder i forgrunden. Finishen er lang og kompleks med en dyb tone af frugt og krydderier og en flot syre til at stramme op med. Det er en drøm af en vin allerede men den tåler uden problemer lagring og vil blot udvikle sig positivt de næste 15+ år. Nyd den til en rigtig godt stykke rødt kød grillet til perfektion, eller en kraftig gryderet eller gode saltede oste og pølser.

Pierrick Harang’s vine udspringer ikke fra landet. Der er intet familieslot, ingen omfattende vinmarker, men fem generationer på linje af vinhandlere og ønologer, som alle har delt og fortsat deler den samme passion for at skabe de bedste vine.
Pierrick Harang Wine byder på teknisk ekspertise og videnskabelig beherskelse af vinfremstilling – helt fra druer til flasken, og han er som vinmager lig med garanti, da kvaliteten på vinene altid er i top – helt fra de lette og lyse vine til de mere dybe og komplekse udgaver.

Vi er i Kokkens Vinhus stolte af at føre hans vine på den danske marked