age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Le Petit Balthazar Cinsault Rose 2019 - Pierrick Harang

På lager

80,00 kr

Danmarks bedste rose til prisen? 


VED 6 FL. KUN 60,- FLASKEN

Produktbeskrivelse

"KICK OF ROSÈ SEASON WITH THIS  FRECH BEAUTY" 

2,5 Stjerner ud af 3 Mulige - Dave Mcintyre i The Washington Post April 2019

Provence rose er det ikke og gratis heller ikke, men nej hvor kommer det tæt på begge dele. Og måske derfor går den under kælenavnet "den lille prins."
Kanon sommerhit fra vores fantastiske franske producent Pierrick Harang. Lavet på 100% Cinsault hvilket giver den en karakter af frisk skovbær.
En sprød rose på Cinsault i serien Le Petit Balthazar som ligeledes indeholder en rød og en hvidvin. Fokuspunktet for vinen er sprødhed, frisk syre og lav alkohol ( 11 %) som giver en dejlig lethed og liflig stil i vinen, og den er derfor perfekt til en stund på terrassen i det dejlige sommervejr.

Alternativt er den helt ideel som madlavningsvin - vel om mærke det glas man nyder afkølet mens man laver sin mad

Pierrick Harang’s vine udspringer ikke fra et specifikt landet. Der er intet familieslot, ingen omfattende vinmarker, men fem generationer på linje af vinhandlere og ønologer, som alle har delt og fortsat deler den samme passion for at skabe de bedste vine.

Pierrick Harang Wine byder på teknisk ekspertise og videnskabelig beherskelse af vinfremstilling – helt fra druer til flasken, og han er som vinmager er lig med garanti, da kvaliteten på vinene altid er i top - helt fra de lette og lyse vine til de mere dybe og komplekse udgaver.