age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Le Petit Balthazar Merlot 2019 - Pierrick Harang

På lager

85,00 kr
  • Køb 6 for 390 og spar 24%

Vores sydfranske succes hus. Alkohol "svag" med kun 11%

Perfekt til frokost og sommerretter


VED 6 FL. KUN 65,- FLASKEN

Produktbeskrivelse

Vores fantastiske franske producent Pierrick Harang.

Denne vin er fra serien " Le Petit Balthazar" og er en let og elegant rødvin lavet på Merlot. Vinen har blot 11 % procent i alkohol og fremstår derfor i glasset meget elegant og sprød. Med sin liflige stil, er den perfekt til lettere retter og faktisk skabt som det perfekte match til frokosten.

Det er en sprød frugtdrevet Merlot som dufter og smager af sommerens friske bær som solbær, hindbær og blåbær.

Vinen har en hvid søster som er lavet på Viognier og Sauvignon Blanc samt en rose på Cinsault som begge ligesom den røde er friske og super elegante vine - et must til sommeren.

Pierrick Harang’s vine udspringer ikke fra et specifikt landet. Der er intet familieslot, ingen omfattende vinmarker, men fem generationer på linje af vinhandlere og ønologer, som alle har delt og fortsat deler den samme passion for at skabe de bedste vine.


Pierrick Harang Wine byder på teknisk ekspertise og videnskabelig beherskelse af vinfremstilling – helt fra druer til flasken, og han er som vinmager lig med garanti, da kvaliteten på vinene altid er helt i top – helt fra de lette og lyse vine til de mere dybe og komplekse udgaver.


Vi er i Kokkens Vinhus stolte af at føre hans vine på den danske marked og har altid et bredt udvalg tilgængelig