age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Le Petit Balthazar Sauvignon Blanc/ Viognier 2019 - Pierrick Harang

Ikke på lager

80,00 kr
  • Køb 6 for 360 og spar 25%

 VALUE FOR MONEY!


VED 6 FL. KUN 60,- FLASKEN

Produktbeskrivelse

Til hverdag og fest, "den lille prins" er en velkommen gæst!

Denne sprøde og friske hvidvin er en del af serien "Le Petit Balthazar" Med kælenavnet "Den lille Prins". Vinen er lavet på Viognier og Sauvignon Blanc og har friske citrus og ferskennoter, samt sødme og dybde fra Viognien og et friskt pift fra Sauvignon Blanc'en.

De to andre vine i serien består af en rød Le Petit Balthazar lavet på Merlot, som har sprød frugt med sommerens noter af solbær, hindbær og blåbær. Sidst er der den klassiske sprøde og friske rose på Cinsault og fælles for alle tre vine er et køligt og elegant element samt KUN 11 % i alkohol.
Vores fantastiske franske producent Pierrick Harang.
Pierrick Harang’s vine udspringer ikke fra landet. Der er intet familieslot, ingen omfattende vinmarker, men fem generationer på linje af vinhandlere og ønologer, som alle har delt og fortsat deler den samme passion for at skabe de bedste vine.
Pierrick Harang Wine byder på teknisk ekspertise og videnskabelig beherskelse af vinfremstilling – helt fra druer til flasken, og han er som vinmager lig med garanti, da kvaliteten på vinene altid er i top - helt fra de lette og lyse vine til de mere dybe og komplekse udgaver.

Vi er i Kokkens Vinhus stolte af at føre hans vine på den danske marked