age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Macallan Fine Oak 18 Års Speyside Single Malt

På lager

1.999,00 kr

MACALLAN FINE OAK 18 YEARS OLD

Produktbeskrivelse

Fra det "hotteste" Destilleri i Skotland

Macallan 18 Års Fine Oak Speyside Single Malt har modnet i tre forskellige fadtyper. Det er sherryfadene, som dominerer da netop dette er kendetegnet for Macallan, men bourbonfadene (både i amerikansk egetræ og europæisk egetræ) har tilført drammen typiske vaniljetoner.

Efter at have modnet i 18 år får Macallan 18 Års Fine Oak  en meget kompleks og kraftfuld smag, egen har lokket tørvepræg frem som er med til at skabe en meget kompleks tone. I duften en note af blomster, frugter, mango, jasmin, hasselnød, melon og tobak, som ledsages af en smag med ristede nødder, fersken, ingefær, honning, malt og let tørvepræg, som efterfølges af en lang flot finish med maltede noter og honning og appelsinskal

Når man taler om Sherryfad  Single Malt Whisky, er Macallan destilleriet i Speyside regionen svært at komme udenom. Historisk set, har netop Macallan været det destilleri i Skotland som andre “Sherry huse” kiggede til for at lave den bedst mulige Sherryfad lagret Whisky og det er ikke noget tilfælde at netop disse whiskyer er meget eftertragtede i hele verden.