age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Mackmyra Brukswhisky 41,4%

Ikke på lager

339,00 kr
Mackmyra er blev voksen og fundet sit nye hjem i Kokkens Vinhus
Produktbeskrivelse

Mackmyra blev i 2012 kåret ved International Wine and Spirits til Europas bedste destilleri – alle kategorier. En titel vores Calvadoshus Christian Drouin overtog i 2013…

Husets Bruks Whisky,  blev i 2010 ved IWSC kåret til klassens bedste unge whisky.

First Edition vandt guld ved IWSC 2011.

Wizards of Whisky kårede Mackmyra til Europas bedste destilleri i 2012

Dette er blot nogle af de titler, Mackmyra har vundet gennem de seneste år, og et bevis for at Den Grimme Ælling, som folk grinede af, er blevet en smuk Svane.

Mackmyra har egentligt kapacitet til at producere 1,2 millioner liter om året, men forventer kun at sælge ca. 300.000 flasker 2014. Det betyder, at Mackmyra – i modsætning til f.eks. de skotske destillerier – ikke har knaphed på whisky, at de gerne vil sælge mere og har givet os særdeles attraktive priser på deres whiskier – priser som vi giver videre til jer. Vi har taget nedenstående whiskyer ind til at starte med. Produkter, der næsten sælger sig selv til svenske turister eller udlændinge, der ønsker at købe skandinaviske produkter af høj kvalitet, men også kan måle sig på pris og kvalitet mod de bedste skotske whiskier, men med et andet tvist og en anden historie.