age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Mackmyra "levande fad"

På lager

399,00 kr
Special aftapning af vores egen Mackmyra whisky som har lagret hos Mackmyra og i vores butik på fad.
Produktbeskrivelse

"Levande fad" Går ud på at man får (til låns) et 30 liters fad som man fylder med Mackmyra whisky 24 liter/48 flasker 50 cl der er ca 4 år gammelt og whiskyen kan derefter tappes på flasker når det passer - Dog er flaskerne alle aftappet nu efter 2 år på fad. Mackmyra blev i 2012 kåret ved International Wine and Spirits til Europas bedste destilleri – alle kategorier. En titel vores Calvadoshus Christian Drouin overtog i 2013…

Wizards of Whisky kårede Mackmyra til Europas bedste destilleri i 2012

Dette er blot nogle af de titler, Mackmyra har vundet gennem de seneste år, og et bevis for at Den Grimme Ælling, som folk grinede af, er blevet en smuk Svane.

Mackmyra har egentligt kapacitet til at producere 1,2 millioner liter om året, men forventer kun at sælge ca. 300.000 flasker 2014. Det betyder, at Mackmyra – i modsætning til f.eks. de skotske destillerier – ikke har knaphed på whisky, at de gerne vil sælge mere og har givet os særdeles attraktive priser på deres whiskier – priser som vi giver videre til jer. Vi har taget nedenstående whiskyer ind til at starte med. Produkter, der næsten sælger sig selv til svenske turister eller udlændinge, der ønsker at købe skandinaviske produkter af høj kvalitet, men også kan måle sig på pris og kvalitet mod de bedste skotske whiskier, men med et andet tvist og en anden historie.