age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Mackmyra Svensk Rök 46,1%, 1/2 ltr.

På lager

450,00 kr
Mackmyra er blev voksen og fundet sit nye hjem i Kokkens Vinhus
Produktbeskrivelse

Mackmyra blev i 2012 kåret ved International Wine and Spirits til Europas bedste destilleri – alle kategorier. En titel vores Calvadoshus Christian Drouin overtog i 2013…

Mackmyra Midvinter kom i handelen 1. november 2013 og er arvtager fra Mackmyra Special serien. En kompleks whisky – anderledes end nogen anden whisky, du nogensinde har smagt. Har lagret på franske bordeauxvinsfade, tidligere gløggvinsfade og fade tidligere anvendt til at lagre sherry på. Produceret i begrænset oplag, hvoraf Systembolaget har købt de langt fleste af de ca. 10.000 flasker. En samlerwhisky, men så sandelig også en whisky, man bør smage for at forstå, hvordan whisky også kan smage.

Frugtet, krydret duft med noter af tørret frugt, gløgg krydderier, vintoner og smørkarameller. Der er også indslag af ristet brød, nødder, rosiner, pærer, anis, citron og fad. Smagen er dyb, frugtet og krydret med noter af smørkarameller, citrus, tørret frugt og vanilje. Strukturen er olieret og fyldig. Eftersmagen er frugtet, tør og rig på urter.

First Edition vandt guld ved IWSC 2011.

Wizards of Whisky kårede Mackmyra til Europas bedste destilleri i 2012

Dette er blot nogle af de titler, Mackmyra har vundet gennem de seneste år, og et bevis for at Den Grimme Ælling, som folk grinede af, er blevet en smuk Svane.

Mackmyra har egentligt kapacitet til at producere 1,2 millioner liter om året, men forventer kun at sælge ca. 300.000 flasker 2014. Det betyder, at Mackmyra – i modsætning til f.eks. de skotske destillerier – ikke har knaphed på whisky, at de gerne vil sælge mere og har givet os særdeles attraktive priser på deres whiskier – priser som vi giver videre til jer. Vi har taget nedenstående whiskyer ind til at starte med. Produkter, der næsten sælger sig selv til svenske turister eller udlændinge, der ønsker at købe skandinaviske produkter af høj kvalitet, men også kan måle sig på pris og kvalitet mod de bedste skotske whiskier, men med et andet tvist og en anden historie.