age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Marcarini Barolo La Serra 2014

Ikke på lager

450,00 kr
NYHED HOS KOKKENS VINHUS
Produktbeskrivelse
Det italienske barolohus Marcarini er lidt som en gammel motorcykel. Den kører måske lidt langsomt, er lidt umoderne, lækker olie og er i det hele taget upraktisk – ikke mindst i forhold til yngre, hurtigere og smartere modeller. Men den har charme og minder os om, at ikke alt er bedre, bare fordi at det er nyt. At en svunden tids måde at gøre det tingene bærer sin egen visdom.

Det er ikke ofte, at man finder Marcarini i overskrifterne. Til gengæld finder man dem på Michelinrestauranterne i området, fordi kvaliteten er skyhøj og endda til overkommelige priser. Vinene producerer huset vine efter lange og gamle traditioner og fordums tiders stolte principper, og kvaliteten i glasset fornægter sig ikke.


Hvad angår vinproduktionsmetoder, er Marcarini stolte af at kalde sig "traditionalister". Udbyttet er lavt, og der plukkes kun fuldmodne druer. Gæringen er strengt kontrolleret, og macerationen af mosten (med skindkontakt) varer i mindst fire uger. Når den malolaktiske gæring er afsluttet,lagrer vinen i mellemstore fade på 20/40 hl i mindst to år.Granatæble-farve med lidt mørkerøde toner. Der er både lidt violer, roser, søde krydderier og lakrids i duften. Intens i smagen, men meget elegant og rank. Server den gerne svalet i Riedels nebbiolo-glas, så viser den alle sine kvaliteter.


Vinen har et langt liv foran sig så tøv endelig ikke med at købe nogle stykker til kælderen og en lys fremtid - 15-20 år +