age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Martes Santo Økologisk 40%

På lager

450,00 kr

100 % Økologisk Gin 

100% Spansk 

100% Kærlighed

Produktbeskrivelse

Martes Santo Ecológica Premium London Dry er den første 100% økologisk certificerede gin i Spanien. Destilleret i 100 år gammel kobber pot still efter London Dry metoden - REN MAGI PÅ FLASKE

Denne friske og enestående gin er resultatet af 100% økologiske råmaterialer, familiens bedst bevarede hemmelige opskrift og Martes Santos ultrapassionerede destillatør, som virkelig kan sit kram.

Jasminblomst, angelikarod, klassisk enebær, citrusfrugter og valnød er blot få af de mange spændende ingredienser i Martes Santos hemmelige formel på et særdeles gennemført og  vidunderligt destillat.

Denne gin vandt i foråret 2017 en sølvmedalje i den prestigefyldte CIVAS Awards i Spanien, og det er kun et spørgsmål om tid inden det snupper guld.

Duften såvel som smagen har et utal af botaniske noter og et helt igennem naturligt udtryk fra de organiske råmaterialer fra naturreservatet Parque Sierra de Aracena y Picos de Aroche. Der er fuld tryk på aromaerne og finishen er lang og flot - en helt perfekt base til en flot Gin og Tonic.

Martes Santos byder på en serie af flotte Gin's både i den klassiske stil og de mere udfordrende varianter med frugter og andre elementer til at spice op, og de er alle sammen blevet taget meget flot imod hos Kokkens Vinhus og vores kunder