age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Richter Estate Riesling 2019 Mosel, Weingut Max Ferd. Richter

På lager

130,00 kr

100 % RIESLING

Produktbeskrivelse

The shooting star of MOSEL

Weingut Max Ferd. Richter, Mosels måske mest velansete vinproducent, har eksisteret siden 1680 og ligger ikke langt fra byen Mülheim.
Vingården ledes i dag af Dr. Dirk Max Ferd. Richter, som er 9. generation i familievirksomheden.

Som for mange andre i området er Riesling "husets specialitet". Ikke mindre end 92% af Max Ferd. Richters 15 ha vinmarker er beplantet med Riesling, og den årlige produktion ligger på ca. 11.500 kasser.

Druerne håndplukkes, hvorefter de gærer og lagres på ældre egefade i husets gamle kældre. For at sikre den optimale druekvalitet høster man hvert år grønt et godt stykke tid før den egentlige høst.

Endvidere har man, som en af de få i området, fravalgt at bruge "Süßreserve" (sød druemost) i vinene. Dette betyder, at alle vine, lige fra de billigere og op til topniveau, er af en utrolig høj kvalitet.

Holdbarhed er et kodeord, for næsten alle husets vine stortrives ved et meget langt liv.

En stor del af Weingut Max Ferd. Richter's besiddelser er at finde på de bedste marker i Mosel, som Brauneberger Juffer, Mülheimer Sonnenlay, Veldenzer Elisenberg og Mülheimer Helenenkloster (de to sidstnævnte ejes 100% af Max Ferd. Richter).

Fantastisk elegante og velsmagende hvidvine til rigtig gode priser, med stor tilslutning fra de anerkendte anmeldere, der stort set alle er enige om, at den nyeste generation hos Richter præsterer helt uovertruffen på alle huset´s fremragende hvidvine.