age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Mosgaard Red Love Gin 40%

Ikke på lager

299,00 kr
Nyhed – 100 % Økologisk ÆGTE DANSK GIN
Produktbeskrivelse
Mosgaard Whisky har valgt udelukkende at anvende de bedste økologiske råvarer til deres spiritus. Økologien sikrer den absolutte højeste renhed i smagen, og sammen med den høje kvalitet af vandet på Sydfyn er det med til at sikre den størst mulige renhed i det færdige produkt. Der produceres både Whisky og Gin efter samme opskrift ved jagten på det aller bedste produkt mulig.

Æbler og Gin er den perfekte cocktail – Red Love er lavet på fynske Red Love æbler som er presset til en frisk og syrlig rødmefuld most. Vi søder mosten med økologisk rørsukker og Madagascar vanilje for at matche syren og Red Love reduceres nænsomt til flaskestyrken på 40% med saften. Det giver en fantasisk og eventyrlig oplevelse af friske æbler, syre og sødme som skaber en helt ny gin oplevelse.

Den kan nydes rent afkølet over is eller med en god slank tonic som giver en let rosa og duftende oplevelse. Prøv den som aperitif med 1 del gin til 2 dele mousserende sødmefuld Asti eller Prosecco – serveres iskold med lidt friske æblestykker som garnish.

Indeholder følgende botanics: enebær, lakridsrod, anisfrø, nelliker, rosa peber, korianderfrø og frisk skal fra lime, citron og appelsin.