age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Muscat de Beaumes de Venise

Ikke på lager

210,00 kr
Produktbeskrivelse
Dybgylden dessertvin med en intens duft af blomster og tropisk frugt. Smagen er elegant og forfriskende med en fedme, der afbalanceres af den underliggende syre.

 

Når man kommer ad hovedvejen og passerer bjerglandsbyen Beaumes-de-Venise, mødes man af et fortryllende syn. Husene ligger klæbet op ad bjergsiden, og man kan undre sig over, at der overhovedet er nogen, der har valgt at bosætte sig der. Ikke desto mindre er dette tilfældet, og vover man turen derop, vil man ofte blive mødt af en dristig lastbilchaffør, som har været oppe at hente vin ved byens kooperativ. Kooperativet laver da også ganske udmærkede vine, men ønsker man virkelig at udforske områdets populære dessertvine, skal man gå efter de navngivne, små producenter. Delas Frères må - på trods af firmaets størrelse - betragtes som en af byens små producenter med sin årlige produktion på 30.000 flasker. Druerne bliver høstet på marken La Pastourelle, som har en jordbund af kalksten og ler. Dette giver sammen med Middelhavsklimaet og bjergenes beskyttelse mod mistralen de perfekte forhold for Muscatdruen.

Vinifikation

Druerne håndhøstes og presses, når de er fuldmodne. Gæringen, der foregår på ståltanke ved 15 grader i 21 dage, stoppes efterfølgende ved at tilsætte alkohol, hvorved alkoholstyrken bringes op på 15%. Vinen modnes på ståltanke, før den tappes på flaske og frigives til salg.