age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Njord Gin Sun & Citrus 47,5%

På lager

499,00 kr

Citrusfrisk nyhed fra Njord

Produktbeskrivelse

Njord Gin Sun & Citrus er ultra-frisk i smagen. Med smagsnoter så som lindeblomst, citronverbena, citronmelisse, hybenrose og lyngblomst får du dejlig citrusnoter.

Njord Gin Sun & Citrus er blandt de første gin, der blev udviklet fra Njord. Ginnen er mere sydlandsk inspireret end den klassiske Njord Gin, og er bl.a. spektakulær bare i form af den maltbase, som ligger til grund for ginnen. Derudover har ginnen klar noter fra citrusfrugter og blomster. Med ingredienser som lindeblomst, citronverbena, citronmelisse, hybenrose og lyngblomst er der lagt en grundlag for en anderledes og spændende gin.

Njord Gin er den mest berømte danske gin – og ikke uden grund! Njord Gin destilleres i Aarhus og er produceret siden 2014. Njord er desuden det eneste danske destilleri, der fokuserer kun på gin. Derfor ser man også en stor adspredelse i deres forskellige gin – hvor de udbyder mange forskellige typer gin og oftest også går i samarbejder og udvikler special gin.

Njord er kendt for at være et enormt eksperimenterende destilleri, der ofte arbejder med urter, bær og blomster som ikke ses i traditionelle gin. Njord er desuden opkaldt efter den nordisk gud, Njord, der er guden for søfart, fiskeri, handel, vinde og frugtbarhed.