age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Njord Gin United Natures 42%

På lager

429,00 kr

Spændende og helt unik gin fra Njord

Produktbeskrivelse

Denne gin er skabt for at hædre en af ​​verdens mest spændende ginscener, Spanien. Sammen med vores gode venner og gin nørder fra Santamania i Madrid gav vi os tidligere i år en terroir udfordring: At forene en kølig dansk og varm spansk natur i en elegant, delikat og karakteristisk gin. Nu har vi nået dette fælles mål. Destillatet er fremstillet af både druer og korn.

Ud over Enebær opnås smagsprofilen gennem pastinak, græskarfrø, woodruff, løvebær, mælkebøtte rod, angelica rod / Blad, gul bedstraw, blackberry orlov, rosmarin, timian, citronskal, appelsinskal, orange blomst og koriander.

Resultatet er en vidunderlig Gin i sin helt egen stil - med et indhold af bla, Enebær, Pastinak, Græskarkerner, Mælkebøtterod, Gul snerre, Timian, Citronskal, Appelsinskal, Appelsinblomst og Koriander så er mulighederne næste uendelige for at mixe og bruge garnish her

Njord Gin er det mest berømte danske gin destilleri og desuden det eneste danske destilleri, der fokuserer kun på gin. Det ses bl.a. ved produktionen af special gin som Slow Sloe og United Natures gin, der er helt specielle og i sin egen kategori. Njord Gin destilleres i Aarhus og har været i produktion siden 2014. Njord er kendt for at være et enormt eksperimenterende destilleri, der ofte arbejder med urter, bær og blomster som ikke ses i traditionelle gin.