age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Njord Slow Sloe Gin 29%

Ikke på lager

449,00 kr

Ultraskøn Slåen-gin fra Njord

Produktbeskrivelse

Njord Slow Sloe Gin er en super lækker slåen-gin med masser af smag, karakter og dybde fra slåenbær. Smagen er dybere end en klassisk slåengin og mere kraftig - her er simpelthen mere af det hele!

Njord Gin er det mest berømte danske gin destilleri og desuden det eneste danske destilleri, der fokuserer kun på gin. Det ses bl.a. ved produktionen af special gin som Slow Sloe og United Natures gin, der er helt specielle og i sin egen kategori. Njord Gin destilleres i Aarhus og har været i produktion siden 2014. Njord er kendt for at være et enormt eksperimenterende destilleri, der ofte arbejder med urter, bær og blomster som ikke ses i traditionelle gin.

Njord Slow Sloe er en afbalanceret og meget intens slåen gin, det har en virkelig skøn og gennemtrængende smag fra slåenbær. Det er en gin der både kan bruges i cocktails, men også drikkes rent. Slow Sloe produceres ved at lade slåenbær trække i en special-fremstillet gin fra Njord og indeholder brombær og honning, der er med til at give en fin balance mellem syre og sødme.

Ginnen indeholder bl.a.: Enebær, Honning, Brombær, Slåenbær og Kartofler

Prøv den over en isterning eller med en lille smule god tonic som fx. Bon accord, gerne ledsaget af lidt friske skovbær her til foråret