age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Noon Eclipse 2017

På lager

599,00 kr
FLYDENDE SILKE
Produktbeskrivelse
KULTVIN FRA NOON- NOGET AF DET MEST AFSTEMTE AUSTRALSKE VIN DER FINDES

Noon er i den grad et Boutique Winery, og vinene ligger i den absolutte verdensklasse. De enkelte vine repræsenterer det ultimative inden for de enkelte druetyper, og selv om Drew presser ekstraktionen til det yderste, går han aldrig for langt. Vinene er ganske enkelt i perfekt balance uden forstyrrende bitterstoffer.

Noon blev grundlagt af Drews far, David, der indtil 1976 arbejde som fransklærer, hvorefter han opgav sit faste job for i stedet at forfølge passionen som vinbonde – en passion som i en stadig højere grad optag hans tid.
Vineriet har en nærmest mikroskopisk produktion, baseret på nogle små parceller med gamle Grenache-stokke. For at tilbringe vinen lidt tannin, syre og farve tilkøbte David lidt Shiraz og Cabernet Sauvignon hos nogle af vineriets naboer. Denne procedure har Drew videreført, så han i dag køber en fast mængde druer hos Borrett-familien, som udskilles i en Cabernet og en Shiraz Reserve. Begge vine har i dag opnået kultstatus og allokeres til i yderst begrænsede mængder.

Noon Eclipse er signaturvinen fra Noon og noget af det mest elegante Australske vin overhoved. Vinen er et blend af cirka 80% Grenache og med små mængder Syrah og Garciano. Det er en fyldig og tæt vin med en stor struktur og intens frugt, alt sammen perfekt balanceret ud af en livlig syre der ligeledes giver vinen en langt liv.

Kokkens Vinhus har fået en meget lille tildeling af denne vin, og der sælges max 1 flaske pr. kunde