age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Noon Reserve Cabernet Sauvignon 2014, Noon Winery

Ikke på lager

495,00 kr
AUSTRALSK TOP-VIN
Produktbeskrivelse
Noon blev grundlagt af Drews far, David, der indtil 1976 arbejde som fransklærer, hvorefter han opgav sit faste job for i stedet at forfølge passionen som vinbonde - en passion som i en stadig højere grad optag hans tid.
Vineriet har en nærmest mikroskopisk produktion, baseret på nogle små parceller med gamle Grenache-stokke. For at tilbringe vinen lidt tannin, syre og farve tilkøbte David lidt Shiraz og Cabernet Sauvignon hos nogle af vineriets naboer. Denne procedure har Drew videreført, så han i dag køber en fast mængde druer hos Borrett-familien, som udskilles i en Cabernet og en Shiraz Reserve. Begge vine har i dag opnået kultstatus og allokeres til importørerne i yderst begrænsede mængder.
Noon er i den grad et Boutique Winery, og vinene ligger i den absolutte verdensklasse. De enkelte vine repræsenterer det ultimative inden for de enkelte druetyper, og selv om Drew presser ekstraktionen til det yderste, går han aldrig for langt. Vinene er ganske enkelt i perfekt balance uden forstyrrende bitterstoffer.

Denne Cabernet er et benchmark for elegance i Australien. Dyb frugtig stil og med en utrolig aromatisk profil med mørke bær såsom solbær, brombær og cassis og en udtalt kølighed i frugten spiller perfekt sammen med de mere modne tanniner. Finishen er lang og lindrende og med yderligere tid i kælderen vil de mere rustikke noter af Cabernet dukke op så som tobak, cedertræ, solbærblade og fugtig skovbund.