age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Padro Roja Amargo Vermouth

Ikke på lager

249,00 kr
Produktbeskrivelse
Rojo Amargo betyder ”Bitter rød” og beskriver meget vel denne vermouth. Dog er den samtidig spækket med alt det bedste fra begge verdener – en bitterhed og sødmefulde nuancer.

Rojo Amargo er blevet lavet til at nydes i stjernestunder for at skabe mindeværdige øjeblikke. Det kan være afslappende, i stearinlysets skær eller ved en festlig lejlighed som en aperitif eller en cocktail.

Denne vermouth har helt fantastiske dufte af nelliker og tørrede frugter som for eksempel tørrede abrikoser. Samtidig er der en forførende pikant fornemmelse i smagen af moden appelsinskal og sød kanel. Den er meget fyldig og blød men holdes frisk af appelsinnoterne og den velbalancerede bitterhed af tobak, bark og honningglaseret karamel.

Vermouth benyttes typisk som en aperitif eller en dessertvin. Den kan dog også anvendes sammen med en række forskellige drinks. Serveres på is.

Denne vermouth kommer i en flot kobbercylinder med pang-farver og en fremhævet skrift. Se flasken i et UV lys og oplev de selvlysende farver.