age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Patron Resposardo Tequila

På lager

449,00 kr
Verdens mest kendte Tequila Brand, denne udgave  fadlagret
Produktbeskrivelse
Patron Reposado Tequila er verdens mest "kendte" Tequila-brand og elsket verden for for sin bløde og elegante stil! Det er en god afveksling for tequilanydere, der ønsker en mere blød, kompleks og afrundet smag.

lagret på egetræsfade i mere end 2 måneder, hvor ved den friske smag af Patrón Silver blandes med den mere egetræsprægede Patron Anejo. Som ved de andre Patrón varianter er hver eneste flaske Patron Reposado fremstillet af genbrugsglas og håndnummereret. 100% ren blå agave er brugt til produktionen. Det var fra dag 1 udgangspunktet for Patrón Tequila. Høstet, ristet, knust destilleret og fyldt på flaske i jaliscos højland i Mexico. Med helt traditionelle metoder og moderne teknologi har patrón perfektioneret kunsten at producere en ædel tequila. Master Destiller francisco Alcaraz og en gruppe dedikerede medarbejdere har sammen udviklet Patrón til et helt unikt produkt, også samlignet med andre tequilaer af høj kvalitet.

Ved stædigt at fokusere på både smag, kvalitete og tradition er det lykkedes Francisco Alcaraz at skabe den ultimative tequila.