age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Port Charlotte 2001, 55,8% Adelphi Club Denmark

Ikke på lager

999,00 kr
PORT CHARLOTTE 2001
Produktbeskrivelse
Nyeste aftapning  fra Adelphi  lækker peated Port Charlotte aftapning fra Bruichladdich.

Isaly whisky er tørve junkiernes hjemland, men Bowmore er langt mere end blot røg og Adelphi langt mere end blot whisky.

Denne Port Charlotte er en af Adelphi ´s  unike aftapninger for 2018, til det danske marked.

Destilleret 06.12.2001 og tappet. 21.03.2018 1 af 228 flasker

Whiskyerne er stærkt begrænset og kun 120 fl nåede til Danmark, Aftapper Alex Bruce er kendt som en af de allerbedste til at selecterer fade og denne trods de 55,8 % let saltede og velrøgede PC  er ingen undtagelse. Glæd dig hvis du når at få fat i en :-)

Adelphi Whisky og dets ejer Alex Bruce er en god ven af Kokkens Vinhus og efter vores mange smagninger med Alex, er vores kenskab og begejstring blot stadig voksende!  Alex tilsætter aldrigt farve på nogen som helst måde, da han mener den naturlige farve fra fadene giver den bedste og mest originale smag samt en bedre ide om, hvilket type fad det har været i og at karamel vil påvirke smagen af ​​whisky og er bandlyst hos de bedste kvalitets aftappere af whisky.
Adelhi Single cask whisky aftapninger er meget begrænsede - og typisk får vi 4-10 aftapninger til Danmark om året  men med kun fra 200 til 600 flasker fra hvert fad er mængderne selvfølgelig små.

Fadene er individuelle og smagen kan ikke gentages, når en tønde er færdig. Det er bla. det unikke ved disse aftapninger fra Adelphi.