La Armonia er perfekt afbalanceret med antydninger af røde bær, pekannødder og det grønne, guatemalanske landskab. Silkeblød, glat og med indtryk af nødder og karamelliserede bær. Fyldig og lækker, silkeblød og overdådig.
La Pasion er den 4 og sidste aftapning i Heavenly cask collection serien fra Ron Zacapa. La Pasion er som Zacapa's andre aftapning Solera rom og har fået finish på et Ex-Pedro Ximenex sherry fad.
Bristol Classic Spirits med Rom Legende John Barrett i spidsen, har specialiseret sig over en lang årrække, at udvælge de bedste fade, fra ikoniske rom destillerier i Caribien, hvortil rommen lagre under tropiske forhold det meste af deres liv, hvor så den fragtes til Storbritannien, hvor rommen lagre de sidste måneder, inden de tappes.
Flot, mørk og ravfarvet 8-års rom med meget behagelige hint af egetræ og modne bananer. Flot balance mellem det krydrede præg fra egetræet og en delikat sødme, efterfulgt af en nuanceret finish, med de krydrede nuancer fra de Oloroso sherry fade rommen har ligget 9 måneder på.
Coloma 15 år er en kraftfuld colombiansk rom med en masse power fra den meget lange lagring. Rommen er destilleret på melasse fra 2 forskellige sukkerrørsarter for at give den mere kompleksitet. Rommen er fuldt lagret i 15 år – ikke noget solera her!. Lagringen sker i brugte bourbonfade og med en efterlagring i 6 måneder på fade brugt til lagring af kaffelikør, som firmaet er så kendt for.
Fyldig og cremet, men tør. Noter af toffee, valnød, ananas og kakifrugt. En lang og berusende finish med hints af crème brulée, tjære og kamfer.
En fløjlsblød rom fra Den Dominikanske Republik, som har alt det en dominikansk rom skal have.
Rommen lagres i Den Dominikanske Republiks tropiske klima, i amerikanske og franske egetræsfade, i en periode fra seks til tolv år. "Tunge aromaer af brun sukker, vanilje og kokosnød, dog mild og afbalanceret"
Rommen lagres i Den Dominikanske Republiks tropiske klima, i amerikanske og franske egetræsfade, i en periode fra tolv til femten år. Fyldig og afbalanceret med en delikat frugtig note, kombineret med et strejf af vanilje og kokosnød.
Ron Esclavo XO Cask er en premium rom fremstillet af både frisk sukkerrørsjuice og melasse. Rommen lagres i Den Dominikanske Republiks tropiske klima, i amerikanske og franske egetræsfade, i en periode fra tolv til femten år.
De tropiske frugter, citrus m.m. går igen i smagen, hvor nuancer af Lim, Tobak, gummi også fornemmes, hvor en krydret, varmende fornemmelse breder sig i munden!
En helt unik Pot Still rom fra den smukke ø, Fiji, i det sydlige Stillehav.
Smagsnoter: Karamelliseret appelsinskal, guarapo, blomme, pistacienød, ristet eg og moden stjernefrugt
Som en gave til disse skytsguder lavede Cihuatán denne rom med noter af vanilje, cashewnødder, ingefær, kanelstænger, ristede majs og chokolademousse.
Smagsnoter: Mørk chokolade, hasselnød, Cappuccino, citrongræs, håndlavet Dulce de Leche og vanilje.
UDGÅR DESVÆRRE! Smagsnoter: Røgelse, tørret Myrtle, kakaosmør, tørrede abrikoser, nellike og honning. En rom i perfekt harmoni! Hænger virkeligt godt sammen, hvor duft, smag og alkohol går op i en højere enhed!
Gabriela håndplukkede 13 fade fra Cihuatáns private reserver, lige fra den klassiske amerikanske eg-ex-bourbon, til det unikke Mayan Ceiba fad. Selección Nórdica-udgaven til Danmark og Sverige er en 17 år gammel rom, som har fået finsh i et ex-Cognac-fad
UDGÅR DESVÆRRE! Denne rom fra El Salvador fra højeste hylde! Lagret i 16 år, de første 15 på Ex-Bourbon fade og derefter 1 år på Maya Ceiba-fade, som er en træsort der findes på de amerikanske kontinenter, det er også kendt som silkebomuldstræet.
Nogle fade er lavet på hvid, amerikansk egetræ og har indeholdt amerikansk whisky, mens andre er lavet af europæisk egetræ, som tidligere har indeholdt cognac, sherry eller vine på Pedro Ximenez. Alle fadene er ristet i varierende grad - noget der spiller meget ind på den færdige rom. Det hele giver Lorena Vásquez, Master belnder, mulighed for at sammensætte rom af høj kvalitet med stor kompleksitet.
Mark Watt har udvalgt en venezuelansk Rom, der spark R...! Brag af en Rom!
Edition 6 fuldender serien, skal du nå at sikre dig en flaske til samlingen?
Konventionel rom er kategoriseret som enten engelsk, spansk eller fransk. Dette er dog ingen af delene men i en kategori for sig selv. De gyldne dråber er lagret på fade, der tidligere har formet søde vine. Blandingen er modnet på de bedste fade hvor den bliver mættet med sødme, milde tanniner og ædel eg.