Banyuls Rimage har en flot, mørk rubinrød farve, og duften er meget kompleks med nuancer af modne bær, som kirsebær, brombær, solbær og syltede blåbær. Smagen afslører en utroligt spændende balance mellem sødme, alkohol og struktur
Flot og intens rubinrød farve og en fast og krydret aroma med fine noter af slåen og solbær. Frisk på tungen med komplekse aromaer af sort frugt, krydderier og en eftersmag med elegante tanniner.
Uundværlig i hele juletiden og selvskreven til risalamande. Den smager virkeligt af et glas til!
Så er vores storsælgende Le Petit Balthazar hjemme igen i en ny frisk årgang!
GØR ET SCOOP SNUP KASSE TIL 79,- PR. FL. V/6 FLASKER SPAR 120,- !
Vinen har en fin tør og ligefrem smag med en frisk og sprød finish. Skønne toner af sydfranske krydderier samt et hint af lækre, modne frugter. Flot balance mellem friskheden og strukturen
En herlig original dessertvin fra Sydfrankrigs varme baghave og et fremragende alternativ til f.eks. en Tawny Port.
Det helt igennem oplagte alternativ til en vintage portvin, til de ekstra gode stunder!
KASSE PRIS V/6 fl kr. 99,- PR FL
Dette er det perfekte match til dig der mangler vin til
Sushi eller Spicyfood som f.eks fra det asiatisk eller mexicanske køkken endda til Julemaden!
Denne druesort er kendt for sin fyldige karakter og blomsteragtige kompleksitet, og Pierrick Harang har formået at fremmane alle dens magiske kvaliteter i denne vinRivesaltes "Grenat" er lavet 100% på Grenache Noir fra ejendommens biodynamiskdyrkede vinmarker.
Orangevin fra Limoux i Sydfrankrig på 90% Chenin Blanc og 10% Gewurztraminer. Spontangæret, ufiltreret, ingen tilsat svovl og 6 måneders skinkontakt i beton æg. Kun 500 flasker produceret i alt.
Vinen har en flot, mørk, rubinrød farve med violet kant. I duften finder man lækre, saftige nuancer af mørke bær som brombær og solbær, men også krydrede toner af kaffe, mørk chokolade og tobak. Smagen er tør og struktureret med god tannin samt en karakter af bitter chokolade og engelsk lakrids. Den slutter med god friskhed og charme. Server den til grillet kød, gryderetter med svinekød, okse eller lam. Prøv den også til en mørk chokoladekage.