Tres Vieux

Viser alle 4 resultater

579,00 Kr.

Den oprindelige opskrift på Daniel Boujus cognac blev lavet i 1804, og det er stadig den, der danner grundlag for produktionen i dag. Ingen hokus pokus. Men selvfølgelig en lille hemmelighed i fremstillingen. Vil man have kraftig, mørk og tung cognac, skal råmaterialet være sure druer høstet tidligt, og som tidligere nævnt: Ingen tilsat karamel, kun den ægte farve fra fadlagringen. Og så er Boujus cognacer ikke engang dyre – tværtimod!

899,00 Kr.

Daniel Boujus generelle kendetegn er en mørk, finesserig og karakterfast smag, der i VSOP-kvaliteten er rund og fyldig med udviklede tanniner og en lang eftersmag med frugtrige, krydrede nuancer. Forskellen i de forskellige cognacer ligger i lagringen, der er mellem 5 og 80 år, afhængigt af den enkelte produkttype.

Ikke på lager
999,00 Kr.

Meget mørkerød cognac, der har fået lov at lagre 25 år på nye limousin-egetræsfade. Du får en blød og meget behagelig aroma med noter af frugt, nelliker, svesker og kanel. Smagen er ligeledes blød og rund med flere præg af muskatnød, nødder og tørrede frugter.

549,00 Kr.

Hvis du ligesom os I Kokkens Vinhus, har hang til lys, aromatisk og super elegant Cognac – så er Jean Fillioux din nye bedste ven! Jean Fillioux Jean Fillioux Cognac er et familieejet hus, etableret i 1880. Huset og dets 25 ha vinmarker ligger i det bedste af det bedste område for cognac, nemlig Grande[...]