age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Prosecco Bedin Asolo D.O.C.G Millesimato 2017

På lager

120,00 kr

CHARMETROLDEN

Produktbeskrivelse


Fra vores gode producent i Veneto, Bedin tilbyder vi hermed denne flotte Prosecco. Asolo er lavet på følgende drue-sorter; 85 % Glera ( Som før hed Prosecco, men skiftede navn til Glera), 15% Bianchetta og Perera e Boschera i et mix (indfødte hvide druesorter). Vinen er lavet som en vintage-udgave og alt efter druernes kvalitet, år for år, så kan det endelig mix variere. Det er en prosecco med en skøn intensitet og en fyldig frugt. Massere af æble, pære, melon og let cristus i næsen. I munden breder frugten sig flot ud og bliver mere gylden. Finishen har en antydning af frugtsødme og en stor smagfuld pallet af frugt og blomstrede toner. Det er en smukt forenet prosecco med en lang finish der hænger flot ved.

De sarte bobler danser flot til vejrs, og vi anbefaler at nyde disse skønne bobler i et rigtig god champagneflas som fx. Riedel Veritas Champagne, eller et hvidvinsglas.

Vinhulen.dk har skrevet følgende om Asolo:

"Lys strågul. Frisk citrusduft med god kraft, bolsje og hvide blomster. Smagen er frisk og har fin kraft med både masser af melon, citrus og frisk frugtsyre. Smagen har fasthed, præcision og nærvær. God, lang finish. Drik 2019-2020. 90 point."

Vi er hos Kokkens Vinhus stolte af at fører disse flotte vine, og vi siger hermed stort tillykke til Prosecco, som netop i 2019 er kommet på Unesco's liste over verdensarv pga. den smukke natur og de bølgende bjergdale hvor netop Bedin producere deres vine