age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Quevedo Colheita 2000

Ikke på lager

275,00 kr
Produktbeskrivelse


Fra det lille familie ejet Portvins Hus Quevedo byder vi på den dejlig fadlagret vintage port.

Mahognifarvet og med orange toner i kanten af glasset. Duften er himmelsk med nødder, kaffe, marcipan, chokolade og fadnoter, der bare vælter op af glasset. Smagen er sødmefuld, cremet og lang og med en vanvittig flot afslutning, der fylder hele munden.


Alle husets druer bliver plukket manuelt i små kasser og derefter bragt til kælderen. Der bliver kun plukket i de kølige morgentimer og efter afstilkning presses druerne.
Colheita betyder ”årgang” og for denne portvin betyder det, at vinen kommer fra året som er angivet på etiketten. Portvinen skal min. lagre 7 år før den tappes fra fad til flaske. Det årstal fremgår bag på etiketten.
Helt unikt med en fadlagret portvin fra dette fantastiske år. Årgangen er vel nok en af de bedste i de sidste 20 år. Bare se vinen i glasset lover godt. Mahognifarvet og med orange toner i kanten af glasset. Duften er himmelsk med nødder, kaffe, marcipan, chokolade og fadnoter, der bare vælter op af glasset. Smagen er sødmefuld, cremet og lang og med en vanvittig flot afslutning, der fylder hele munden.
Server den til søde desserter, kraftige oste og aldrig til is!